Doorgaan naar hoofdcontent

All you need....

Zaterdag gingen we op bezoek bij mijn schoonmoeder en we werden verwelkomd met een grote glimlach. Dat was voor ons heel bijzonder, want die hadden we al maanden niet gezien. Het is zo fijn om te zien dat de electro convulsie therapie haar werk aan het doen is. Het gaat met heel kleine stapjes en de ene dag gaat het beter dan de andere, maar er is in ieder geval vooruitgang in plaats van dat we ons steeds meer zorgen moeten maken. Voor ze echt hersteld is kan nog een hele tijd duren, maar we zijn met ieder stapje blij!


Gisteren hadden we geen plannen. Heerlijk! Maar kennen jullie dat? Tijd om creatief bezig te zijn en dan volkomen zonder inspiratie naar je bureau zitten staren? Daar had ik van 't weekend een beetje last van. Toch heb ik een kaartje gemaakt, naar aanleiding van een inspiratiefoto. Die gaf dan de inspiratie die ik nodig had ;-)

Dit is de inspiratiefoto:Volgens mij is meteen duidelijk wat mij heeft geïnspireerd (zwart/wit streep, hartje, Love en goud....). Deze gaat morgen op de post met een lippenstiftkus, dat is toch altijd een leuke actie van PostNL!


                    Knutsels en Kadootjes - Liefde en vriendschap

Reacties

 1. Leuk gespeeld met de inspiratiefoto! Leuke actie in Nederland die lippenstiftkuspost...
  Fijn dat je toch iets beterschap begint te zien bij je schoonma! Elk stapje telt!
  Fijne dag
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaart geworden, Danielle.
  En wat fijn om kleine stapjes vooruitgang te zien bij je schoonmoeder!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Stunning bold background and the sentiment in the centre works so well. I love the little sweet heard accented around the sentiment. Thanks for joining Time Out

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi resultaat !
  Ik ben nog bezig aan een kaartje.......
  Fijn dat je schoonmoeder weer wat kan lachen !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kaart ! Fijn dat het beter gaat met je schoonmoeder !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb die ECT therapie even moeten googelen (had er nog nooit van gehoord) maar wat fijn dat hij zijn werk lijkt te doen. Het geeft in ieder geval weer hoop en dat is zeker zo belangrijk, ook voor de omgeving en zo een glimlacht is natuurlijk goud waard!!

  Je kaartje is prachtig! Niets van je inspiratieloosheid te zien!! Leuk ook hoe je het zwarte streepje hebt verwerkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als je geen inspiratie hebt, kan zo’n inspiratiefoto wel heel welkom zijn. Bovendien heeft het een hele gave kaart opgeleverd. Ik vind ‘m super. Heerlijk voor jullie dat het een beetje beter gaat met je schoonmoeder. Geeft niet dat het kleine stapjes zijn, als ze maar vooruit gaan. Toch?!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, dat ken ik wel. Heb je een dag gepland om lekker te gaan freubelen en dan komt er niets uit je handen. Of je hebt eerst een paar uur op Pinterest doorgebracht. Maar het ontbrak jou toch niet helemaal aan inspiratie. Want ik vind de kaart schitterend. Letterlijk en figuurlijk. Super gedaan!
  Gelukkig merken jullie dat je schoonmoeder stukje bij beetje vooruit gaat. Goede berichten!
  Dank je wel voor je deelname bij K&K. Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Als het maar met stapjes vooruit gaat! Ook al zijn het kleine. Is voor de hele familie fijn! En wat je schrijft herken ik zeker. Ik heb er de laatste tijd niet veel last van, maar toen ik heel druk was, met 2 banen, wel. Dan ging ik zitten en nul komma nul inspiratie! Zo balen! Je kaart is wel heel gaaf! En duidelijk de foto in te zien!
  Dank je voor het meedoen bij ons van K&K.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat fijn voor jullie dat je nu wat positieve berichten hebt. het is zo’n verschrikkelijke ziekte. Inspiratie of niet, jou kaart is erg leuk. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie kaart! Fijn dat het beetje bij beetje beter gaat met je schoonmoeder.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat ontzettend fijn dat er nu positieve berichten zijn over je schoonma...
  gave kaart, hier zitten er ook twee zonder inspiratie...

  fijne dag liefs Annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Kan me voorstellen dat haar glimlach jullie blij maakt en wat fijn dat jullie merken dat de therapie aanslaat!
  Mooi is kaart, chic en elegant, net als de challenge. Ik heb ook genoeg van die inspiratieloze dagen, ga ik lekker wat anders doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oei, ik loop een beetje achter! Wat ben ik blij te lezen dat het een beetje beter gaat met je schoonmoeder. Ook al zijn het kleine stapjes, geduld en positief blijven is belangrijk. En daar ben jij goed in! Je kaartje is prachtig, heel mooi van kleur. En de combinatie van strepen en de gave letters is super! Fijne avond, voor wat er nog rest! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Bold, striking and gorgeous, Danielle ... the shimmery, scripty gold sentiment is so eye-catching with the stripes ... and the hearts are such a sweet touch! Thanks so much for playing along with us at Time Out! Anita :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gelukkig dat je schoonmoeder aan de beterende hand is. Ik herken je verhaal helemaal, ik ben het meest productief als ik eigenlijk gewoon noet veel tijd heb, ligt er een dag vol knutselen voor me, dan lukt het inderdaad niet. Jouw kaartje is erg leuk geworden, ik hou wel van deze stijl, stoer en toch romantisch. Bedankt voor je deelname bij Knutsels & Kadootjes. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk, strak, mooie kleurcombi. Top!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten