Doorgaan naar hoofdcontent

Vergeten bloemen in de lift

De liftchallenge heeft me geïnspireerd om weer eens stansen uit de kast te halen die ik al best lang heb, maar nog zelden gebruikt. Dat vind ik leuk! Het idee is dat je eerst een achtergrond maakt met een stempel, en daarop èèn of meerdere silhouetafbeeldingen maakt. Ik dacht gelijk aan deze bloemenstansen van Sizzix, die ik heb gekleurd met verschillende kleuren Distress Oxide. De achtergrond heb ik gemaakt met een stencil van Altenew, ook weer zo'n aankoop die veel te veel in de kast ligt.... De stempels zijn vrij nieuw, ook van Altenew, de birthday builder set. Allemaal verschillende happy's en birthdays die je kunt mixen en matchen. Zo lijkt iedere wens weer nieuw ;-) Ik heb met distress paint nog wat zilveren spettertjes gemaakt, die komen op de foto niet echt over helaas. Ik vond het superleuk dit kaartje te maken, echt een leuke challenge weer!


 Ik maakte een bloemetje meer en die plakte ik aan de binnenkant van de kaart, zo wordt het een mooi geheel.
Reacties

 1. Hele geslaagde kaart !!!!!

  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja mooi!! Deze stansen zijn zeker heel geschikt en de kaart is erg mooi! leuk dat je meedoet Danielle, dank je wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooie kaart geworden, Danielle!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, leuk zo’n challenge hè, het prikkelt je weer tot het gebruiken van je eigen spullen! Heel mooi kaartje, gaaf die strepen in combinatie met de bloemen. En die kleuren...geweldig! Fijn weekend verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vergeten groenten kende ik al, maar vergeten bloemen zijn nieuw voor mij ;-) Na het lezen van je berichtje snap ik wat het zijn, hihi. Denk dat ik ze misschien zelf ook wel heb, hihi. Mooie kaart dit, leuk dat je zo enthousiast bent over het maken ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie uitwerking van de liftchallenge Daniëlle. Gave frisse kleuren en leuk die strepen en bloemen gecombineerd.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi in mijn favo kleurencombi! De lift is elke weer een echte uitdaging vind ik. De technieken en ideeën zijn zo leuk. Jouw uitwerking is heel mooi gelukt. Gelukkig dook je je kast in en hervond je de bloemen. Ook leuk dat je die in de binnenkant hebt geplakt. Ergens is een challenge waar ze dat vragen, maar ik weet even niet waar...
  Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze spulletjes zijn inderdaad veel te mooi om in de kast te laten liggen. Wel herkenbaar hoor, dat krijg je als meer spullen dat tijd hebt ;-) Zo een challenge is dan extra leuk. Je hebt een prachtlift gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten