Doorgaan naar hoofdcontent

Tweeling kaartjes

Alweer een week voorbij.... En de eerste maand van het jaar is ook al om. Dat betekent dat het bijna Valentijnsdag is. Geen dag waar we echt iets aan doen, maar wel een mooie reden om een kaartje te maken! Dat deed ik met de sketch van MFT. Ik gebruikte de Peek a Boo striped hearts. Ik heb de omtrek van het hartje op masking papier getekend en uitgesneden. Dit gebruikt op de kaartbasis om met distress inkt kleur op te brengen. Op het ene kaartje met Faded Jeans, op het andere Salty Ocean. Toen de hartjes uitgestanst en ingelegd in het andere kaartje. Ik vond de basis erg wit en heb daarom wat gespetterd. Het "you have my heart" kaartje is uiteraard voor Vincent, het andere krijgt ook een mooie bestemming! 
                      CASology week 285 - SWOON

Reacties

 1. Gaaf zeg, zoals je het hart gemaakt hebt! Het zijn twee mooie kaarten geworden. Vincent treft het met het lieve beertje en de mooie tekst. De monster-versie heeft wel een andere uitstraling, maar is zeker niet minder leuk. Bijna weekend, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh, wat leuk en mooi en lief! Supertoffe kaartjes, daar zal jouw Vincent blij mee zijn. Ik doe verder ook niets aan Valentijn, maar een kaartje is altijd gezellig. Fijn weekend zo!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze leuk geworden, Danielle!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie frisse kaartjes!
  Zal Vincent ook zoiets leuks voor jou hebben ;)
  Hij boft maar!
  De monster versie is grappig.
  Fijn weekend en lieve groetjes Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig. Vooral de 2e met het kleine beertje, zo subtiel en daarom zo leuk. Groetjes, Nelleke y

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt ontzettend leuk. Ik zag het op instagram voorbij komen, maar ik ben toch meer fan van Blogger en reageer dus hier ook. Mooie stans is het! Leuk het verschil te zien met de randjes eromheen. Wij doen er ook niet aan, mijn moeder is op Valentijnsdag jarig, dus dat staat voorop! Maar misschien dat ik dit jaar wel een kaartje maak voor Peter...
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke kaartjes heb je gemaakt, tof!
  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat zijn ze leuk geworden deze blauwe harten! En slim om er meteen twee te maken. Grappig hoe ze door het verschil in 'beestjes' toch een hele andere sfeer krijgen. Het monstertje is ook geweldig. Ben dol op die monsterkaartjes van jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hey Danielle!! Your heart is great! I love how you used the color blue and not red or pink. Nicely done. Thank you for playing along with CASology this week.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten