Doorgaan naar hoofdcontent

Gefeliciteerd in zonnig geel

Vorige week ging ik met mijn moeder naar de Knotsgekke Kaartendagen. Ze was zaterdag jarig en ze mocht zelf haar cadeautjes uit gaan zoeken ;-) We hadden een leuke dag en allebei leuke dingen kunnen kopen. Ik heb me wel ingehouden (voor mijn doen dan haha) want er ligt al zoveel.....


De stempel die ik op de kaart van vandaag heb gebruikt heb ik daar onder andere gekocht. Ik moest zondagochtend "even snel" een kaartje maken voor mijn schoonmoeder, die vandaag jaris is. We gaan vanavond met het gezin naar het ziekenhuis om daar samen te eten. Mijn schoonmoeder reageert weer goed op ons, eet en drinkt weer goed maar is zich nu ook weer heel bewust van haar depressie. En dat is vervelend. Daarom een heel zonnig kaartje voor haar, om haar kamer een vrolijke toon te geven. Haar lievelingskleur is geel, dus dat moest er sowieso op. Ben benieuwd hoe het vanavond gaat, hopelijk kan ze de drukte aan.....


Helaas weer niet toe gekomen aan een kaartje voor het KleurenKaartenTeam, jammer want ik zag net alweer echte beautys voorbij komen! Hopelijk heb ik vanavond nog even tijd om bij jullie te komen kijken!

Reacties

 1. Super mooi! Leuk dat je een stuk uitknipte. Volgende keer doe je vast mee! Ik mag de kleurtjes kiezen ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zo'n zonnig kaartje ! En wat flink dat je je zo hebt ingehouden op de beurs, ik vind dat best moeilijk en hoe je het ook draait of keert, je geeft toch altijd redelijk wat geld uit he !
  Ik duim dat jullie en je schoonmoeder en fijne avond hebben ! Alvast gefeliciteerd !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig zonnig kaartje, Danielle!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi, vrolijk kaartje! Je hebt het echt prachtig gekleurd. Hopelijk hebben jullie vanavond een fijne avond met je schoonmoeder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig gedaan in deze mooie kleuren!
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou zeg, dit is een heel zonnig en blij kaartje voor je schoonmoeder! Gefeliciteerd met haar verjaardag en hopelijk gaat ze genieten van vanavond. Prachtige stempel heb je gescoord, echt gezellig zo’n beurs. En je moeder ook nog jarig geweest, lekker zelf cadeautjes uitzoeken, leuk! Fijne dag en veel plezier vanavond!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig kaartje heb je voor je schoonmoeder gemaakt Daniëlle...zo mooi in deze zachte kleurtjes...en hopelijk kan ze het allemaal aan, het is niet niks hoor om in zo een diep dal te zitten...
  En fijn dat jullie zo een leuke beursdag hebben gehad...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige, zonnige kaart voor je schoonmoeder! Daar moet ze zich toch een klein beetje beter door gaan voelen. Natuurlijk gefeliciteerd met haar én ook nog met je eigen moeder. Gezellig dat je met haar naar Den Bosch bent geweest. Voor vanavond eet smakelijk en veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. prachtig kaartje in deze lentekleuren, hopelijk brengt het wat zon voor je schoonma!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een beauty Danielle!!! Dat doet je schoonmoeder vast goed. Hoop dat ze een beetje kan genieten vanavond.

  En heerlijk shoppen op de Knots, knap dat je je ingehouden hebt! Ik neem me dat ook altijd voor maar het lukt zelden. Deze keer heb ik hem maar gewoon overgeslagen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Met deze kaart haal jij het zonnetje in huis. Prachtig gedaan. Als ik naar de beurs ging nam ik contant geld mee dat op mocht en op was op, dus gericht kopen.....hoe moeilijk soms ;)
  Nog gefeliciteerd met je moeder en sterkte met je schoonmoeder.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi met die rand, zal toch wel even minder snel zijn geweest, deze kaart. Erg mooie kleuren ook, zo subtiel! Je schoonmoeder vond hem vast geweldig.
  Nog van harte met beide moeders.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel mooie en licht en vrolijk! Hopelijk kan je schoonmoeder er wat kracht uit halen. De stempels zijn prachtig! Leuk dat je naar de beurs bent geweest. Dat heeft het merendeel van ons denk ik: veel spullen en bijna geen plek meer voor nieuwe...
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooi zonnig kaartje. Helaas deze keer geen tijd om naar de beurs te gaan. Ik vind het altijd wel leuk om even te gaan kijken en kopen 😂.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten