Doorgaan naar hoofdcontent

Snail Mail

De tijd vliegt, mijn vrije week gaat veel te snel ;-) Donderdag en vrijdag gaan Vincent en ik samen een paar daagjes weg, alvast onze trouwdag vieren. Die is zaterdag, maar gezien het Pinksterweekend waren we een beetje laat met boeken.... Nu gaan we zaterdag alsnog lekker samen uit eten bij een favoriet restaurant hier in de buurt, ook leuk! Verder ben ik bezig met de administratie van 2017 van een stichting waarvan ik penningmeester ben. Altijd toch wel een klus, waar ik 's avonds nooit zin in heb omdat ik al de hele dag met de computer en cijfertjes bezig ben. Omdat we in de weekenden altijd wel een middag bij mijn schoonmoeder zijn, is dat altijd al te kort en kom ik er niet aan toe. Mijn schoonmoeder krijgt inmiddels geen behandelingen meer, ze is nog wel in het ziekenhuis om de medicijnen in te regelen. Spannend hoe het zich gaat ontwikkelen. Ik vond haar zondag al iets minder verward. We duimen dat het de goede kant op gaat!! 

Wat is het toch fijn om eens tijd te hebben aan een challenge mee te doen (en mijn nieuwe stempeltjes uit te proberen). Ik maakte een kaartje voor het CAS on Friday blog, waar ze vragen om een "cute stamp". Het slakje van Flora and Fauna vind ik een echte lieverd ;-) Ze gaat niet zo snel, maar is uiteindelijk leuk om in je brievenbus te vinden!


Reacties

 1. Jaaa....daar is je slakje dan...ze zijn zó leuk, deze stempeltjes! Ik ben er aan verslingerd, maar dat is geen verrassing!
  Zo hopen dat je schoonmoeder echt blijft opknappen zeg, dat zou een opluchting zijn voor jullie allemaal! En tot slot, gefeliciteerd met jullie trouwdag! Leuk dat je meedoet aan de challenge bij Cas on Friday!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuke kaart, Danielle.
  En wat fijn dat het met je schoonmoeder de goede kant op gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ja, deze is zeker cute!!! Ik zag dit slakje al bij Mariken en snap helemaal dat hij ook bij jou is beland. Tè leuk gewoon!! Ik kan me voorstellen dat die week van jou veel te snel gaat, het is ook nog eens heerlijk weer geweest en dan vliegen de dagen voorbij. Gelukkig heb je nog wat leuke dingen in het voorruitzicht. Geniet er van!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk, zo lekker samen weg, genieten jullie er maar goed van, je hebt het druk, dus dit ik vast welkom!
  Je kaartje is superleuk, wat een leuke stempels! Net als de kaart die je mij stuurde voor mijn verjaardag, dank je wel, blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alvast gefeliciteerd met jullie huwelijksverjaardag Daniëlle. Heerlijk er even samen tussen uit en ook nog lekker eten. Geniet ervan.
  Ik geniet van je leuke kaart, wat een lief slakje en je mooie stitched kader maakt het helemaal af vind ik.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een ontzettend leuk kaartje heb je gemaakt. Toevallig heb ik ook een snail mail kaartje gemaakt, vorige week. Zie je binnenkort wel.
  In de vakantie gaat de tijd altijd snel. Het lijkt soms wel sneller te gaan dan wanneer je geen vakantie hebt. Heerlijk een paar dagen weg! Alvast gefeliciteerd met jullie trouwdag. Geniet er samen van. Fijn dat het de goede kant op lijkt te gaan met je schoonmoeder. Hopelijk blijft het inde lift zitten...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sleuk vooruitzicht om even een paar dgn weg te gaan en lekker uit eten. Gefeliciteerd met jullie trouwdag. Het kaartje is erg lief. . Fijn dat het beter gaat met je schoonmoeder.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk vooruitzicht, samen even weg én lekker uit eten om jullie trouwdag te vieren! Natuurlijk alvast gefeliciteerd daarmee. Fijn ook om te lezen dat het met je schoonmoeder toch langzamerhand weer wat beter gaat. En ja de tijd, die vliegt voorbij! Hier is het ook druk en kom ik vaak niet aan bloggen toe. Het is even niet anders. Gaaf dat Mariken jou bestemd heeft met haar Flora & Faun stempeltjes. Jouw kaartje met slak is een liefie. Geniet van de komende dagen xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Grinnik..uiteindelijk leuk om te vinden, hahaha. Maar een schattig kaartje.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten