Doorgaan naar hoofdcontent

De A van Ampersand

Heerlijk, weekend! Gisteren ben ik druk geweest in de keuken, lekker lasagnesaus in een heel grote hoeveelheid gemaakt, een ovenschotel voor gisteravond en ook nog een lekkere cake..... Gisteren geen knutseltijd dus, maar vanmiddag gelukkig wel! 

Bij Knutsels&Kadootjes hebben ze dit keer een letterchallenge, er moet iets op je kaart wat begint met een A. Ik heb een Ampersand (&teken) bedacht :-) Een simpel kaartje eigenlijk, maar alles wat ik er verder nog op wilde doen maakte het niet mooier. Dus ik heb 'm zo gelaten, soms is minder echt mooier ;-)


Reacties

tof en inderdaad mooi compleet zo, mooie achtergrond en dan die contrasterende zwarte letters er op!
Fijn weekend
Nancy
!neke zei…
Prachtige kaart , mooie achtergrond !
Maria V zei…
Meer heeft deze kaart inderdaad niet nodig. Prachtig zo.
Je@net zei…
Wat een leuke en originele kaart is het zo geworden, Danielle!
Kaartenkraam zei…
De kaart heeft ook verder niets nodig! De achtergrond is prachtig, mooie kleuren en mooi motief en de tekst springt er echt uit!

groetjes van Ank
Sarah zei…
Mooi! Leuk contrast!
GerJanne zei…
Ha Danielle,
ik vind hem super leuk en origineel! Daar heb ik nou niet aan gedacht, ampersand. En een mooie achtergrond erbij! Wat klinkt dat lekker zeg, jou keukencapriolen...;-)
Dank je wel voor het meedoen bij K&K en en een gezellige zondag!
Mariken zei…
Geeeldig mooi kaartje! De kleuren, de zwarte letters, echt heel gaaf! Ja, ik zag die obverheerlijke saus al voorbijkomen, dat is lekker! Ook het een en ander ingevroren, dat is zo gemakkelijk als je eens geen tijd of zin hebt om te koken! Gezellige zondag!
Mariken zei…
Geweldig dus...haha
helemaal mooi is het zo geworden, meer hoeft het niet te zijn
grtjs,martina
x
Prachtig kaartje Danielle! Bij zo een prachtige achtergrond moet je inderdaad niet teveel toevoegen. Soms is het weglaten moeilijker dan het toevoegen maar jou is het zeker gelukt. Lekker ook zo een dagje in de keuken, geeft altijd voldoening als de vriezer weer vol ligt met gezonde verse saus of soep. En super handig na een werkdag. Fijne zondag nog!
Nee deze mooie achtergrond heeft echt niet veel nodig, alleen een mooie tekst , en dat is heel goed gelukt, super kaartje.Bedankt voor het mee doen bij Knutsels en Kadootjes. Groetjes, Ingrid.
Monique zei…
Less is inderdaad more op deze prachtige kaart!
Dank je wel voor je deelname bij K&K.
Lieve groet, Monique
Colien zei…
Hartstikke leuk bedacht, mooie kaart!
Bedankt voor je deelname aan onze 'Iets met een A'-challenge.
grtz Colien {Knutsels en Kadootjes}