Doorgaan naar hoofdcontent

Just wanted to say....

Hello!! Een kaartje voor een man vandaag. In de kleuren van de MFT Color Challenge, erg geschikt voor mannenkaartjes dacht ik. En aangezien ik bij Post voor Kanjers regelmatig oproepjes zie voor mannen, wilde ik graag voor dat doel een kaartje maken. Ik blijf het lastig vinden, mannenkaartjes, maar ben wel tevreden met deze!
Vanmiddag had ik een leuke middag. Ik heb nog steeds contact met een paar oud studiegenoten van de HEAO en èèn van hen kwam vanmiddag met haar dochters hier knutselen. Wat hebben die meiden genoten, zo leuk om te zien en te doen! Helemaal blij met hun kaartjes. Dat gaan we vast vaker doen! Ze hadden ook nog lekker broodjes meegebracht voor tussen de middag, dat was luxe want meestal op mijn vrije vrijdag wordt het gauw een broodje tussendoor.... Dit was echt verwennerij! Morgen de kerstspullen opruimen en nog maar een beetje poetsen, want dat kwam er vandaag dus niet echt van ;-)
Fijn weekend!

Reacties

 1. Ik zag direct dat je kaartje voor de challenge was. Hij is echt leuk geworden. Een echte mannenkaart: niet teveel poespas;) Nog bedankt voor je superleuke kerstkaart. Hij is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg stoer en tof! Beetje turquoise erin, leuk! Ook mannen houden van kleur!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooie mannenkaart! De vorm is erg mooi. Ik heb van Crealies deze besteld. Ben benieuwd. En je middag klinkt reuze gezellig! Altijd leuk om met anderen te hobbyen! Geniet van je weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaart heb je gemaakt, Danielle.
  Gezellig zo samen aan de freubel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi dit mannenkaartje Daniëlle, leuke vorm ook ...TOP!!
  groetjes en een fijn weekend
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een stoer kaartje Daniëlle, fijn weekend!

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gave kaart! Mooie kleuren, tof model. Fijn dat je zo’n gezellige knutselmiddag hebt gehad. Kerstspullen inmiddels opgeruimd en het huis weer in normale staat? De eerste werkdag zit er ook al weer op. Op naar het volgende weekend ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel gaaf is je kaart, ben het helemaal eens met de dames hiervoor! Mooi strak, goed van kleur en helemaal in balans!
  En wat gezellig zo'n date met een studiegenote en haar dochters!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke moderne kaart!
  Hier is Zaterdag altijd een "lif laf dagje" wat eten betreft.
  Wat leuk dat de dames genoten, en dat jullie lekker hebben gegeten. Gezellig hoor!
  Fijne dag verder, liefs Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten