Doorgaan naar hoofdcontent

Jarig in de lente!

Wat een heerlijk weer was het gisteren. Een lekker rustig dagje gehad, beetje knutselen, beetje lezen, lekker wandelen in het bos. Dat was genieten. Vandaag begon weer een drukke werkweek. Net kwam mijn moeder alvast een kaartje maken voor Vincent, want kaarten voor mannen vind ze zo lastig. Samen hebben we er echt iets leuks van weten te maken. 

Vandaag is een lieve collega jarig, die net als ik gek is van tulpen. Vandaar dat ik deze stempel eigenlijk besteld had... Maar ik denk dat ik er nog meteen een paar kaartjes mee ga maken. Nu is de tijd! 


Challenge: CAS on Friday Challenge #155 - Spring

Reacties

De tulpen komen hier idd al weer omhoog! Hele mooie kaart!
Rhodé zei…
Prachtige tulpen, Daniëlle! Groot gelijk dat je deze mooie stempel bestelde hebt. Heb je de kleuren van je enamel dots er op aangepast of je tulpen op de kleur van je dots? Anyway: prachtige lentekleuren. Succes met je drukke werkweek.
Je@net zei…
Wat een mooie lentekaart, Danielle!
Heel mooie kaart, echt lente met zo'n bos tulpen.
Nancy
prachtige lente kaart..
Ik heb ook nog een tulpenstans en stempelset, maar ben er telkens te laat mee...want nu is het inderdaad de goede tijd, hier staan ze volop in bloei in de tuin.

liefs Annemarie en Merit
Mariken zei…
Tulpen, wat zijn ze mooi! In het echt en op je kaart, supertof!
Ik zag hem al op insta, wat is hij prachtig! Altijd weer fijn als de tulpen in de supermarkt liggen, dan komt de lente er echt aan!!
GerJanne zei…
Ja, gaaf! Heel mooie stempel en leuk dat je hem bestelde voor een echte tulpenliefhebster! Je kunt er heel vrolijke kaarten mee maken, voor allerlei gelegenheden...