Doorgaan naar hoofdcontent

Hein 1 jaar

Nicole bedacht de challenge van de Dutch Card Lovers deze keer en het is een duidelijke Nicole challenge: versier de binnenkant van je kaart! Het ziet er echt stukken leuker uit als je de binnenkant van je kaart niet vergeet. Aangezien Hein vandaag jarig is, "moest" er wel een kaartje komen. 




Weekend! En een vol weekend deze keer, met allemaal leuke dingen. Vanavond ga ik na een Queen tribute concert, dus dit kaartje gemaakt met Queen op de achtergrond :-) Maar nu ga ik eerst het kaartje bij Hein in de brievenbus doen! Fijn weekend!



Reacties

Rhodé zei…
Wat is je kaartje leuk geworden, Daniëlle! Heb je die stempel nieuw? Een gezellige beestenboel met al die dieren bij elkaar. Leuk is deze challenge, he?! Ook om bij anderen ideetjes op te doen over het versieren van de binnenkant van je kaart. Fijn weekend!
Wat een geweldige leuke kaart voor Hein.
Super al die diertjes..

liefs Annemarie en merit
Je@net zei…
Wat een super leuke kaart heb je voor de jarige Hein gemaakt, Danielle!
Een hele leuke kaart! Aan de buiten- én binnenkant! Dankjewel voor het meedoen bij DCL!
Kaartenkraam zei…
Enig al die wilde dieren rondom, daar is Hein vast blij mee geweest.

groetjes van Ank
Wat een leuke vrolijke kaart met al die diertjes. Inderdaad een heel leuk effect om de binnenkant ook te decoreren maar ik denk er nooit aan. Heel veel plezier bij het Queen-tribute en een gezellig weekend gewenst.
Lieve groetjes Miranda
GerJanne zei…
Oh wat enig zeg! De voorkant is super en de binnenkant is ook heel erg leuk! Fijn weekend. Altijd leuk als je gezellige dingen in het vooruitzicht hebt!
Ellen zei…
Wat een leuke kaart! Bedankt voor het meedoen met DCL.
Groetjes Ellen
Wat een leuk kaartje, heel erg mooi gedaan! Binnen- en buitenkant zijn erg mooi, haha, het is ook altijd erg leuk om de binnenkant te doen wanneer je een kaart verstuurd! Fijn weekeind, groetjes Linda
Wat een gezellige beestenbende deze kaart voor Hein! En wat leuk dat zijn naam ook nog aan de binnenkant staat. Samen met het luipaardprintje een perfecte binnenkant voor deze kaart. Gaaf gedaan, het geeft echt iets extra's aan je kaart!! Ben benieuwd hoe het Queen concert was, die muziek is zo lekker, dat blijft vast het hele weekend door je hoofd zingen!
Marjan zei…
Echt een supergaaf kaartje! Dank voor je deelname!