Doorgaan naar hoofdcontent

Swap Friday met Rhodé #3

Daar zijn we weer, met het derde kaartje voor mannen! Dit is het laatste kaartje met dit pakket. Het nieuwe pakketje is inmiddels bij Rhodé gearriveerd, dus we kunnen aan de slag. Maar natuurlijk eerst het kaartje van vandaag, met als opdracht "beterschap". Na het maken van dit kaartje heb ik nog best wat van het leuke papier over, dit zal dus nog wel eens voorbij komen denk ik ;-) Natuurlijk ben ik weer heel benieuwd naar het kaartje van Rhodé, snel kijken dus!!


Reacties

Heel ander soort kaartje dan bij je swapmaatje, maar prachtig ook!
Je@net zei…
Leuke kaart heb je gemaakt, Danielle!
Wat een prachtige kaart heb je gemaakt in deze warme tinten!

Groetjes, Merit en Annemarie
Rhodé zei…
Leuk dat jouw kaart zo heel anders is dan de mijne! En wat heb je de papiertjes weer goed gebruikt! En nu kunnen we aan de slag met jouw pakketje. Er borrelen al ideetjes, dus dat komt goed!
wat leuk zon onderlinge swap. en twee hele verschillende kaartjes.
Dora zei…
Super leuke kaart in deze kleuren.
GerJanne zei…
Heel mooi kaartje heb je gemaakt! De kleurencombi vind ik prachtig. Je kunt bij Angela van Mijnhobbyhonk.blogspot.com meedoen aan de challenge!
Marjan zei…
Heel gave en stoere kaart met de mooie cirkels in diverse formaten ! Mooi design, Danielle!
Een mooie stoere kaart in warme kleuren Daniëlle. Gaaf met die cirkels.
lieve groetjes Miranda
Ellen zei…
Mooie kaart met prachtige papiertjes en kleuren! Leuk dat het volgende swappakketje al klaarligt. Kom maar op met al die gave kaarten!
Prachtige combinatie van kleuren en patronen! Moeilijke opdracht maar ook jij hebt een topkaartje gemaakt. Ben heel benieuwd naar jullie volgende serie!