Doorgaan naar hoofdcontent

Swap Friday met Rhodé

Vandaag laten Rhodé en ik ons tweede kaartje uit het "kerstpakketje" zien. Deze keer was de opdracht om de Merry tekst te gebruiken. Ik heb deze gecombineerd met een achtergrond van Distress oxide, die ik eerst met verschillende sneeuwvlok stempels bestempeld heb. De tekst heb ik uitgestanst uit de achtergrond en ingelegd.


Ik ben benieuwd wat Rhodé heeft gemaakt deze keer, kijken jullie mee? Fijn weekend!

Reacties

Sarah zei…
Heel mooi!
Ellen zei…
Zo'n grote merry-stans, echt keigaaf! Ik houd daar wel van. Hij komt mooi tot zijn recht tussen de sneeuwkristallen en dots. Prachtige kerstkaart!
helemaal leuk is deze ! geslaagd kaartje
grtjs,martina
Margo zei…
Zo'n leuk kaartje
Groetjes
Margo
Rhodé zei…
Ja, hij is echt mooi, deze stans! Leuk dat jij ervoor gekozen hebt om hem in te leggen. Die sneeuwvlokken op de achtergrond ga ik onthouden. Erg leuk bij zo'n grote tekst. Fijn weekend!
GerJanne zei…
Oh dat is een supermooie kaart. Inleggen van een tekst geeft altijd wel iets speciaals. Wat heb je met de blauwe Merry gedaan? Je kunt meedoen bij Carlin, daar vragen ze een zelfgemaakte achtergrond met kerst.
Mariken zei…
Echt een hele gave kaart! Die letterstans is geweldig!
Margo zei…
Hi Danielle
Ik las op mn blog dat je net met copics begint. Op de site van Kit and Clowder kan je heel veel goede tips vinden en ook een paar gratis lessen. Het is wel allemaal in het Engels maar ik heb daar echt veel aan ! De truc is echt van niet op te geven en oefenen oefenen oefenen !
Veel succes
Groetjes
Margo