Doorgaan naar hoofdcontent

Hoe oud?!


Het is alweer even geleden dat Cornelie 50 jaar werd, haar kaartje heb ik nog niet laten zien. Ik had eigenlijk al een kaartje klaar voor Cornelie, maar toen ik zag dat ze haar vijftigste verjaardag ging vieren wilde ik toch iets anders maken. Toevallig had ik een filmpje van Jennifer McGuire bekeken met een kaartmodel dat ik een keer wilde proberen. Dit is het resultaat:



Een kaart met een trekmechanisme, waardoor het flapje omhoog komt en dit te voorschijn komt:


Ik vond het wel leuk om een keer geen getallen te gebruiken, maar letters. Het achtergrondpapiertje heeft regenboogkleurtjes, die gebruikte ik dus ook voor de letters. Ik had helaas geen Nederlands tekstje "trek hier", vandaar de Engelstalige versie. 

Ik hoop dat het met jullie allemaal goed gaat, ik ben nog steeds op kantoor aan het werk. We zijn met z'n allen hard nodig en hebben veel overleg (op afstand van elkaar, dat wel) over de verdeling van de voorraden aan de ziekenhuizen. Wat een vreemde tijd is het... 


Reacties

Je@net zei…
Wat een leuke en feestelijke kaart heb je voor Cornelie gemaakt, Danielle!
GerJanne zei…
Ik heb deze kaart al gezien, maar was dat op insta? Hij is echt super! Leuk model, anders dan die andere schuifkaart, die is in de lengte. Ga ik ook eens proberen.
Het is inderdaad een heel vreemde tijd. Wie had dat begin december kunnen bedenken..
sterkte met je werk!
Rosina zei…
Prachtig is dit verjaardagskaartje wat je gemaakt hebt voor de verjaardag van Cornelie
een super gaaf modelletje is dit...Knap gedaan Daniëlle
lieve groetjes
Rosina
Diny zei…
Wat heb je een prachtige kaart voor Cornelie gemaakt Danielle....heel erg leuk gedaan!
Groetjes Diny
Prachtig kaartje! Heel leuk gedaan de achtergrond! Groetjes Linda
Rhodé zei…
Wat een mooi kaartje heb je gemaakt voor Cornelie! Leuk model is dat. Heb je daar een stans voor? Of snijd je die zelf? Begrijpelijk dat het nu druk is op je werk. Dan zal het vast weleens erg lastig zijn om je aan die 1,5 meter te houden. Succes en wijsheid bij je werk!
Wat een super leuk kaartje is dit, heel leuk gedaan!

Groetjes, Merit en Annemarie
Marjan zei…
Super gedaan voor Cornelie, erg leuk model en een leuk idee met de letters vijftig!
hi hi brandgevaar! Wat een superleuk kaartje voor Cornelie! Het flapje heeft echt een verrassingseffect! Sterkte met je werk, fijn dat je iets kunt bijdragen in deze zorgelijke tijd. Ben wel voorzichtig en pas goed op jezelf!