Doorgaan naar hoofdcontent

49 jaar getrouwd

Alweer een weekend om.... Vrijdag besloot ik spontaan om zaterdag naar de Art Specially te gaan. Wat was het leuk, ook om allerlei mensen die je via de blogs kent "live" te zien. Zo trof ik Stella, met haar zus. Zo leuk om haar eens te zien en spreken! Ook zag ik Nicole Parmentier, weet ik tenminste bij wie ik een keer ramen kan gaan wassen ;-) En Aletta, die ik al vaker had gezien bij het ScrapbookAtelier, samen met Anneke. Verder werd ik aangesproken door iemand die mijn blog "niet volgt" maar wel regelmatig bekijkt en kreeg ik te horen dat zij mijn kaartjes altijd zo mooi vind. Leuk toch? Natuurlijk ook wat nieuwe aanwinsten gekocht, jullie zien het wel een keer voorbij komen.....


Vorige week waren mijn ouders 49 jaar getrouwd. Dat verdient natuurlijk een kaartje! Net zoals vroeger, gekleurd voor mijn ouders haha.... Ik gebruikte een stempel van Altenew voor de bloemen. Ingekleurd met Gansai Tambi Pearl Colors. Wat een fijn spul is dat.... De bloemen en tekst heb ik met goud embossingpoeder bewerkt. Nog een paar Nuvo drops op de kaart verwerkt. Mijn moeder heeft 'm van alle kanten heel lang zitten bekijken, dat is een goed teken! Dan vind ze 'm mooi :-)





Reacties

Je@net zei…
Klinkt als een gezellige dag bij Art Specially. Altijd leuk om mensen weer te ontmoeten of te leren kennen.
En wat een pracht van een kaart heb je voor je ouders gemaakt, Danielle.
Nog een fijne dag!
Ellen zei…
Is ie ook, mooi. Mooi is dat als je ouders zo genieten van een zekfgemaakte kaart. Wat gezellig dat je allemaal 'bekenden' bent tegengekomen op de Art Specially.
wat een mooie kaart ! leuk, dat glanzende
grtjs,martina
x
Larissa zei…
Hele mooie kaart voor je ouders, nog gefeliciteerd!
& jij hebt een leuke dag gehad bij art specially zo te lezen, leuk!
een hele mooie kaart gemaakt. inspirerend.
Mariken zei…
Prachtige kaart voor je ouders!! En ik lees vanalles over de Art Specially. Helaas viel die samen met ons Atelier bij Elke, maar ik had graag willen gaan. Hartstikke leuke beurs en zo gezellig om andere bloggers te ontmoeten!!
GerJanne zei…
Hoi Danielle, gaaf dat je naar d Art Specially bent geweest. Ik lees overal enthousiaste verhalen. Ik sprak iemand (zonder blog) die er geweest was, maar die was geschrokken van de dames die overal voordringen en inhalig waren. En de drukte bij de workshops, dat je een tijd achter niemand moest gaan staan as je een workshop wilde volgen, omdat je anders gewoon niet aan de beurt kwam.
Je kaart is echt heel mooi, feestelijk en helemaal geschikt voor het doel!
Groetjes,GerJanne
Ros Crawford zei…
What a beautiful card for our challenge! So pretty! Thanks so much for playing along at CCCB!
Marjan zei…
Beeldschone kaart, mooi die zachte glans en de zachte tinten die je gebruikte. begrijp best dat je moeder hem mooi vindt, hoor :)
Leuk dat jij ook een leuke dag op de beurs had, ik was er zondag.
karien zei…
Wat een mooie kaart heb je gemaakt
Groetjes Karien
Stella zei…
Jaaa het was superleuk hé! Hartstikke leuk om je nu eens te ontmoeten. Wordt vervolgd:) Wat zijn deze Gansai Tambi kleuren mooi!Wat een juweel van een kaart! Een elegante en perfecte uitvoering van onze challenge. Superleuk dat je ook nu weer meedoet bij CCCB; dat waarderen we zó! Dank je wel Danielle!
Hey Danielle! Wat leuk dat ik je nu ook eens 'live' ontmoet heb!! Stella heb ik helaas gemist, wist niet dat ze ook ergens rond moest lopen maar ja, het was dan ook behoorlijk druk! Wat een prachtige kaart heb je gemaakt, de glans van de Ganzai Tambi is geweldig en deze stempel ook!! Echt weer een topkaart!
Aletta zei…
Prachtig kaartje !! en leuk je weer even te hebben gesproken:)
Ik heb je mailadres niet dus even zo... Bedankt voor je geweldig mooie kaartje, ben er helemaal blij mee, echt super!!!!!!
Crealientje zei…
Fijn dat je spontane actie je een gezellige dag bezorgde.
Dat zijn vaak de leukste momenten.
Je hebt een prachtig kaartje gemaakt voor je ouders.
Mooi zacht van kleur en die glans is Super.
Groetjes Crealientje.