Doorgaan naar hoofdcontent

It's your birthday - Birthday CASE #4

Lekker aan het genieten van het lange weekend... Op Koningsdag was Vincent's peettante jarig en zij gaf een etentje. Gisteren zijn we lekker samen de stad in geweest, ook weer eens leuk. Lekker shoppen en lunchen, heerlijk. Vandaag maar een beetje de klusjes gedaan die ik normaal op vrijdag doe. En zo is dit lange weekend snel om, zonder dat ik veel in mijn knutselkamertje heb gezeten ;-) 

Wat ik wel heb gedaan, is mijn CASE kaartje voor het CityCrafterChallenge Blog maken. Ik was geïnspireerd door de prachtige verjaardagstaart op Marina's kaart. Ik heb uit dp papier van Stampin'Up (met goudprint) en effen goud papier kaders gestanst. In het middenstuk een tekstje en de taart uit een stempelset van Stampin'Up gestempeld met Versamark en met wit embossingpoeder bewerkt. Ik vond de kaart van Marina best chique, dit heb ook proberen te bereiken!







Reacties

Wat een mooie kaart Daniëlle. Kraft blijft schitterend om met wit te combineren en je stansen met stiksteekjes zijn zo gaaf toegepast. Een feestelijke kaart om echt blij van te worden.
Lieve groetjes Miranda
Je@net zei…
Wat een leuke verjaardagskaart heb je zo gemaakt, Danielle!
Sarah zei…
Tof gemaakt. Heel feestelijk!
Dora zei…
Mooie stansen gebruikt. Mooie kaart ermee gemaakt
Joke de Wit zei…
Prachtig kaartje Danielle.Gr.joke
karien zei…
Leuke kaart is het geworden
Grappig hoe je al deze kaders als een puzzeltje in elkaar heb gepast. De stikrandjes geven het net dat beetje extra, gaaf gedaan!
Stella zei…
Ik vind 'em super. je hebt goed gebruik gemaakt van je stansen en die taart vind ik enig! Die is dan misschien wat speelser/hipper maar zeker zo mooi als die van Marina! Hartstikke leuk dat je zo trouw meedoet bij CCCB; dank je wel! Fijne zondag!
Marina zei…
Love the simple colour scheme and the jolly cake. Thanks for joining in at City Crafter.
Ros Crawford zei…
So lovely! Thanks so much for playing along at CCCB!!
Such a beautiful card! I love the colors and textures!