Doorgaan naar hoofdcontent

Je bent jarig

Wat een heerlijk weekend hebben we achter de rug. Prachtig weer, dat doet al zo veel! Zaterdagavond deden we mee aan de dorpsquiz, een superleuk initiatief dat voor het eerst georganiseerd werd in ons dorp. En gisteren hadden we onze jaarlijkse buurtbrunch, die we voor het eerst buiten konden houden. Super gezellig allemaal, maar ik heb niet geknutseld dit weekend.....


Gelukkig had ik dit kaartje al klaar, dat maakte ik vorige week 's avonds. Het is een kaartje voor Nicole, zij is vandaag jarig! Ik liet me inspireren door een kaart van Kirsty van het City Crafter Challenge Blog. Omdat dit blog zeven jaar bestaat, houden ze deze maand een CASE ME IF YOU CAN challenge. Leuk!! Ik heb de zwart gestreepte achtergrond en de enamel dots in mijn kaartje verwerkt. De vogel stempels zijn al "oud" maar voor mij nieuw, ik vond ze zo leuk en nam ze mee op de Art Specially. Ook de alfabet stempels met verschillende streepjes (Altenew) kocht ik daar. Een kaartje met nieuwe aankopen dus!


For this weeks CASE ME IF YOU CAN challenge, I was inspired by the black striped background of Kirsty's card. I also used enamel dots on my card!

Reacties

Je@net zei…
Wat een super leuke kaart heb je voor Nicole gemaakt, Danielle!
Ros Crawford zei…
Great take on Kirsty's card! This is fabulous! Thanks so much for playing along at CCCB!!
Sarah zei…
Geweldig!! Zo leuk!
helemaal leuk ! top verwerkt, leuke letters, geslaagd dus
grtjs,martina
x
Crealientje zei…
Heel leuk kaartje!
Met mooie materialen.
De vogeltjes zijn super schattig.
Leuk gedaan!
Groetjes Crealientje.
Sarah zei…
Hey, ik nog eens ...
Mijn knie is al heel wat beter. Fietsen en stappen gaan goed. Maar hurken en op mijn knieën gaat nog steeds niet na 3 weken....dus yoga en lopen valt helemaal af... daar maak ik me wel zorgen over. Als de vakantie uit is maar eens laten nakijken...
Lief dat je zo bezorgd bent ☺
Dora zei…
Mooie kaart en mooi van stijl
karien zei…
Wat een mooi kaart heb je gemaakt!!
Groetjes Karien
Ellen zei…
Mooi zeg! En wat leuk dat ie vol nieuwe aankopen zit. Het was inderdaad een heerlijk weekend, vooral de zondag. Logisch dat het bloggen er bij al die leuke activiteiten in jouw dorp en buurt erbij inschiet.
Larissa zei…
Wat een geweldig tof kaartje.
En de aankopen zijn gaaf, erg leuk verwerkt op dit vrolijke kaartje.
Het was heerlijk afgelopen weekend, heerlijk genoten bij m'n ouders op de camping. Het was gewoon een mini vakantie.
Stella zei…
Dat klinkt als een supergezellig en mooi weekend; logisch dat je daar fijn van geniet en dan maar even niet knutselen of bloggen. Dat komt dan wel weer. Je case van Kirsty's kaart is prachtig! Fijn hé al die nieuwe spullen. Dat komt op deze kaart prachtig bij elkaar. En je achtergrond is helemaal perfect. Superleuk dat je ook deze week en in deze speciale maand meedoet Danielle; dank je wel! Fijne avond!
GerJanne zei…
Heerlijk he, zo'n vrij weekend met mooi weer! Hoewel ik ook nog moest werken tussen de drukte van de verjaardag door, heb ik ook nog super genoten van de mooie dag van gisteren!
Je kaart voor Nicole is super mooi. Leuke vogelstempeltjes heb je gekocht! Steekt mooi af bij de wit met zwarte achtergrond.
GerJanne
heerlijk he zo,n weekend dat kunnen we wel vaker gebruiken..
je kaart is echt gaaf!!!Super leuk die volgels!

fijne dag liefs Annemarie
Hij is geweldig Danielle, ben er zo blij mee!!! Zo te zien heb jij ook goed gescoord op de beurs. Deze tropische vogels vond ik bij de release al zo leuk maar ik heb ze nooit gekocht. Des te leuker om er nu toch een kaartje mee te hebben! Nogmaals bedankt!!!