Doorgaan naar hoofdcontent

Happy birthday to you

Vandaag is mijn schoonzus jarig, ze zou haar verjaardag niet vieren maar verrassing, vanochtend stuurde ze een appje of we het gezellig vinden om zo samen uit eten te gaan. Daar zijn we natuurlijk altijd voor te vinden ;-) Ik hoef dus niet te koken vandaag, heerlijk!

Het kaartje dat ik vandaag laat zien is niet voor haar (dat kaartje showde ik al eerder), maar voor Viktor die binnenkort jarig is. Ik gebruikte een voor mij nieuwe tekststans, die vond ik al langer leuk maar heb ik pas nu gekocht. Soms zijn er maanden dat er zoveel nieuwe spullen uitkomen, dat ik bepaalde dingen pas wat later (of helemaal niet) aanschaf. De monstertjes zijn van de recente MFT release en ik vind ze zo leuk voor jongenskaartjes. Ook het kader is van MFT. Door al die spulletjes kan ik meedoen met de Craftliners challenge, dat was ik al de hele maand van plan en met de challenge "alles mag" had ik al eerder mee kunnen doen, maar dit vind ik wel een leuk kaartje!


Challenge: Craftliners Challenge Januari - alles mag

Reacties

Mariken zei…
Dit is zeker een hele gave stans. Ik heb hem ook gereserveerd en ga ‘m volgende week ophalen bij Doe@Ding, en meteen een workshop doen. Helemaal gezellig. Je kaartje is tof zeg, grappig zijn die monstertjes erbij. En een hele mooie achtergrond. Leuk dat je meedoet aan de challenge bij Craftliners. Fijn weekend verder! Xx
Ellen zei…
Onverwacht uit eten vanavond, heerlijk! En heel gezellig natuurlijk. Zulke onverwachte dingen zijn altijd het leukst. Geniet er lekker van. Je kaartje voor je schoonzus is echt lekker vrolijk. Daar zorgen die monsters wel voor ;-) Superleuk trouwens dat je met deze kaart meedoet bij Craftliners, dankjewel xxx
Ellen zei…
Zie nu dat ik niet goed gelezen heb (beetje moe van de open dag ;-)). Dit kaartje is helemaal niet voor je schoonzus. Maar leuk is ie wel, hihi.
Nelleke zei…
Leuke kaart zeg! Prachtig zo die letters. En ik lachte mij slap om jou no coloring kaartje. Zo herkenbaar, en zo goed dat je het toch deed. Groetjes, en succes met alles. Nelleke
GerJanne zei…
Heerlijk die spontane etentjes! Net of je daar nog iets extra van geniet!
Je kaart voor Viktor is heel gaaf! Mooie die letters en de monstertjes zijn inderdaad heel leuk om kinderkaarten mee te maken.
Liefs,GerJanne
Rhodé zei…
Leuk kaartje! Die monsters zijn erg grappig. En, heb je lekker gegeten? Fijne dag vandaag!
Maria V zei…
Wat een leuek achtergrond en dan de zwarte letter....geweldig. De monsters zijn grappig in hun 'engheid'. Nu nog aan het uitbuiken van het lekkere eten?!
Heerlijk onverwacht een etentje, dat is extra genieten.
Je kaart is geweldig!! de monsters zijn zo leuk.

fijne dag liefs annemarie enMerit
Marjan zei…
Wat een gave stans inderdaad, je maakte een er een al net zo gaaf kaartje mee. Die monstertjes zijn een leuk detail! Eet ze vanavond en veel plezier!
Anneke zei…
Je maakte een prachtig kaartje voor Viktor!
Dat zijn nog eens leuke uitnodigingen zo, altijd fijn zo spontaan uit eten! Je kaart is geweldig, monsterlijk leuk!!! De stans staat op mijn wish-list. Ik heb de kerst versie maar vind hem zo leuk dat ik deze versie ook erg graag wil hebben. Maar zoals jij ook al aangeeft, je kunt natuurlijk niet al het leuks in één keer kopen. Soms moet het allemaal even 'zinken' en als het dan weer bovendrijft... tja dan moet het toch maar hè! ;-)