Doorgaan naar hoofdcontent

Perfect wreath day

Een paar weken geleden liet Rhodé op haar blog een paar leuke kaarten zien, gemaakt met behulp van een zelfgemaakte mal die je kunt gebruiken om mooi rond te stempelen. Ze had een linkje in haar blogpost staan naar de uitleg hoe je zo'n mal kunt maken. Het leek Rhodé leuk, als je ook met de mal aan de slag bent gegaan, om vandaag het resultaat te laten zien. Ik heb ook een poging gedaan en hier is dan mijn kaartje:



Het was even zoeken naar geschikte stempeltjes, ik heb een setje van Hero Arts gebruikt. Die bloemetjes vind ik echt heel leuk, maar ik vind het altijd lastig hoe ze te gebruiken op een kaart. Dit is een perfecte oplossing! Ook de tekst komt uit dezelfde set.

Ik ben benieuwd wie er allemaal mee doen, kijken jullie ook mee? Op het blog van Rhodé komt een berichtje met de deelnemers!

Reacties

Rhodé zei…
Deze stempels zijn inderdaad perfect voor deze techniek. Als je het nog eens zou doen en ze dan op een andere manier zou stempelen, krijg je direct weer een heel andere kaart. Jij kunt hier nog wel vaker mee aan de slag! Mooie kleuren heb je ook gekozen. Erg leuk dat je vandaag mee wilde doen!
Lijkt me tof om eens te proberen, ga dat berichtje zeker eens opzoeken. Mooie stempeltjes, met andere kleuren heb je onmiddellijk weer een heel andere kaart...
Fijne donderdag
Nancy
Sarah zei…
Wauw!!!!!
Prachtig is deze!!!
Mariken zei…
Echt heel erg mooi, ik wil deze techniek zeker nog uitproberen! Op het moment ff een beetje druk, dus het staat op mijn to-do lijstje...
Rosina zei…
Heel mooi dit kaartje Daniëlle....
leuk zo die bloemen in een cirkel gestempeld
Ik gadat zeker ook eens proberen

groetjes Rosina
Diny zei…
Wat ontzettend goed gelukt zeg.......ik vind het heel erg leuk gedaan Danielle!
Ik heb het filmpje net ook bekeken.
Groetjes Diny
Wat een mooi kaartje Daniëlle! De techniek is echt goed gelukt, knap hoor!

groetjes, Merit en Annemarie
Femminde zei…
Sorry een dag later maar nu alsnog een reactie op je toffe kaartje. Hij is zo leuk geworden. Gave kleuren ook. Smaakt naar meer toch??
Fijn weekend!!
Groeten van Femminde
Marjan zei…
Mooie kaart, Danielle! Ik ga eens kijken op haar blog.
Wat een leuke techniek en je hebt er een hele mooie kaart mee gemaakt Daniëlle. Mooie kleuren. Dit ga je vast vaker doen :)
Lieve groetjes Miranda
GerJanne zei…
Heel gaaf gedaan! Ik moet nog even uitvogelen hoe je dat doet met die vierkanten stansen. Het effect is geweldig. Ik zag het ook bij Femminde, echt super!
Wat leuk dit! Ik had ook mee willen doen maar door tijdgebrek is het er helaas niet van gekomen. Ik vind je kaart prachtig geworden. Leuk dat groene blaadje in het midden!