Doorgaan naar hoofdcontent

Hallo in de lift

Wat hadden we prachtig weer afgelopen weekend. Hebben jullie er ook zo van genoten? Zondagochtend was het nog fris en ging ik aan de slag voor de Liftchallenge. Ik had bedacht welke stempel ik hiervoor wilde gebruiken en als het idee er eenmaal is.... Dan is het een kwestie van beginnen ;-) 



Het effect dat het snijden in strookjes geeft vind ik echt super bij deze stempelafdruk. Mooier zelfs dan 'm in zijn geheel gebruiken. Dit zou ik zelf niet zo snel bedacht hebben. Dus Marjan, bedankt voor deze uitdaging! En jullie samen, Marjan en Cornelie, voor het steeds weer organiseren van deze leuke challenges. Mag ook wel eens gezegd worden!


Reacties

Je@net zei…
Erg mooie kaart, Danielle!
Prachtige kaart Danielle! Vind hem idd ook erg leuk in drie delen! Groetjes Linda
Sarah zei…
Super mooi! Ik vind je kaart echt prachtig!
Marjan zei…
Dank je wel, Danielle! We gaan er nog lekker mee door, zo lang we iets kunnen vinden :)
Je kaart is gaaf, deze afbeelding is heel geschikt! Mooi en fris! Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge.
Ellen zei…
Jij hebt je tijd zondagochtend goed gebruikt! Wat een mooie kaart is het geworden. Het stempel komt zo inderdaad heel goed tot zijn recht. Fijne dag!
helemaal geslaagd deze bloemenkaart
grtjs,martina
Rhodé zei…
Ik heb net m'n bijdrage voor de Liftchallenge gepost en nu ziek ik dat jij ook meedoet. Wat een mooie kaart heb je gemaakt! Inderdaad een prachtige stempel voor deze challenge. En mooi ingekleurd ook.
Larissa zei…
Prachtig gemaakt. Inderdaad heel mooi om het te verdelen in drieën.
Fijne dag!
GerJanne zei…
De ochtenden zijn vaak inderdaad behoorlijk fris. Ik wandel op de dagen dat ik niet werk en dan sta ik 7.15 uur buiten. Je merkt nu aanmerkelijk verschil met een maand geleden!
je kaart is heel mooi en inderdaad, deze stempel leent zich heel goed voor de strookjes. Mooi geworden!
Wauw dat is zeker een mooie fleurige lift geworden Daniëlle en het zwart geeft er net iets meer pit aan. Mooi zoals je de bloemen allemaal ingekleurd hebt en de strookjes geven inderdaad een bijzonder effect..top.
Lieve groetjes Miranda
Cornelie zei…
Tof! Erg mooi geworden met de kleurige bloemen rand!
En wat lief dat je dat zegt! Het is idd meer werk dan je misschien zou denken, maar we vinden het nog steeds erg leuk!!
Dank je wel voor je deelname Daniëlle!
Wat een gezellig kaartje Daniëlle! En ik ben het helemaal met je eens...super leuk dat Marjan en Cornelie deze uitdaging iedere keer organiseren, maar ook geweldig dat jij mee hebt gedaan met zo'n mooi kaartje.