Doorgaan naar hoofdcontent

Oh hello

Wat vliegt de tijd.... Ik zag de sketch challenge bij de Dutch Card Lovers, en wilde hieraan mee doen. De twee weken dat de challenge loopt zijn alweer bijna om, dus ging ik net eens lekker zitten om hiervoor een kaartje te maken. Normaal doe ik eerst alle huishoudelijke taken, maar ik ben bang dat het er dan vandaag niet meer van komt ;-)

Ik heb twee achtergrondstempels gebruikt. En een stempelset van Waffle Flowers, Jars of Happiness. Ik word helemaal vrolijk van die leuke flessen en vazen met bloemetjes. 

Reacties

 1. Wat leuk dat je weer meedoet, Danielle! Echt een gave uitwerking is dit met de leuke vaasjes! Dank voor je deelname!

  En ja hoor, al volop gestoomd en gebakken (heerlijk zo'n oven die allebei kan en tegelijk ook) en die inductieplaat is inderdaad super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk kaartje, Daniëlle! Het doet me al een beetje denken aan de lente. Ik herken het wel: eerst de dingen die moeten en dan pas tijd voor jezelf. Maar ja, soms komt het er dan nooit van om iets voor jezelf te doen, he?! Hopelijk is je huis inmiddels een eind gepoetst en heb je misschien nog wel tijd voor een kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke kaart heb je gemaakt, Danielle!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige 10x19-kaart Danielle!
  Bedankt voor het meedoen met DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi fris kaartje Danielle, die vaasjes zijn inderdaad superleuk!! En je hebt gelijk hoor, wel prioriteiten stellen; eerst knutselen en dan zien of er nog tijd is voor het huishouden ha ha! Fijn weekend vast en bedankt voor het meedoen met DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk kaartje en mooi gedaan met de schets! Dankjewel voor het meedoen bij DCL!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke uitwerking van de sketch Danielle....prachtig!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Woow dit is ook een prachtig kaartje Daniëlle...zo een mooi stempeltje en ook een prachtige tekst erop

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha, ja jij ging eerst naar het meisje en toen pas de zaken... ik had mezelf opgelegd om eerst de e-learning te doen en dan de knutsel. Gelukkig nog wel op tijd. Jouw kaart is gaaf. En inderdaad een vrijere interpretatie van de sketch dan ik. Mijn kaart ging een heel eigen leven leiden...kwam doordat ik zag dat het sentiment op een bepaalde plaats moest...Ik denk dat ik nog een keer deze sketch ga gebruiken zoals ik hem wel in mijn hoofd had...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige kaart Danielle! Heel leuke uitwerking van de sketch! Ik doe ook vaak eerst de klusjes maar, ken mezelf veel te goed, haha, anders komt er niets meer van. Fijn weekeind gewenst, groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten