Doorgaan naar hoofdcontent

Lift voor GerJanne!

Het weekend is alweer om, wat ging het weer snel..... Gisteren met mijn moeder naar een geweldige kerstshow geweest van Groen & Kunstig, Anita Lintzen. Heel bijzondere kerststukken en kerstbomen, super mooi om te zien en heel inspirerend. Je krijgt er al helemaal zin in bij het zien van zoveel moois! Nog wel een paar kerstkaartjes in elkaar geknutseld, maar niet zoveel als ik had gehoopt ;-)


Dit kaartje maakte ik vorige week al! Omdat GerJanne pas in een blogbericht zei dat ze de herfst zo'n fijn seizoen vind én ze nog net in de herfst jarig is (afgelopen zaterdag) maakte ik een liftkaartje in herfststijl voor haar. Vier verschillende papiertjes uit het Pebbles Warm & Cozy blokje gebruikt. De tekststicker is uit dezelfde serie. Een paar blaadjes in bijpassende tinten uitgestanst. En een denneappeltje van Stampin'Up aan een touwtje zorgt voor de finishing touch!Helemaal geïnspireerd door de challenge bij Knutsels & Kadootjes, maak een bijpassende envelop bij je kaart, deed ik dat ook voor GerJanne, ik stempelde een paar blaadjes op de envelop!

Reacties

 1. Hele mooie combi !
  Mooie lift !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke lift in deze herfstkleurtjes, Danielle!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is echt een heel mooi kaartje! Dat schreef ik al eerder, maar de enveloppe maakt het dan ook helemaal af. Zo mooi deze kleuren. Nogmaals dank je wel!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaart, Danielle! Zo te lezen is GerJanne er ook helemaal blij mee :) Goed gelift ook, de papiertjes passen mooi bij elkaar. Fijn dat je meelift, dank je wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie herfstkaart en envelop,Daniëlle.Superleuk setje.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kaart voor Gerjanne, en dan ook nog een prachtige envelop erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw! Deze is super! Mooi alles gecombineerd en dan nog een mooie envelop erbij! Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind jouw enveloppen net zo mooi als je kaarten. GerJanne boft; een kaart+envelop:) zo mooi als dit is een cadeautje op zich!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat superleuk dat je voor GerJanne een herstverjaardagskaart hebt gemaakt! En dan ook nog zo'n mooie bijpassende envelop erbij! Feestelijk setje.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Erg mooi, en zo'n envelop maakt t helemaal af! Neem t me vaak voor...maar doe t te weinig, zonde.
  Mooi geheel. Dank je wel voor t meedoen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten